Novosti

Izvođenje nastave u zimskom semestru akademske godine 2020./2021.

Akademska godina 2020./2021. započinje u ponedjeljak (28.09.2020.), a nastava u zimskom semestru na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Digitalni marketing kreće ONLINE od 02.11.2020. prema važećoj satnici, vodeći se sljedećim principima:

  • U svemu je fokus na maksimalnoj zaštiti zdravlja svih studenata i zaposlenika Ekonomskog fakulteta – Zagreb.

  • Potrebno je omogućiti svim studentima jednaka prava i obveze, bez diskriminacije studenata po bilo kojoj osnovi (samoizolacija i dr.). Stoga, studente se neće penalizirati ukoliko ne mogu prisustvovati nastavi u prostorima Fakulteta (off-line) ukoliko aktivno sudjeluju u on-line nastavi koja će biti osigurana iz svih kolegija.

  • Potrebno se u svim aktivnostima pridržavati uputa nadležnih institucija, zadržavajući akademske slobode nastavnika i akademsku autonomiju Fakulteta u ostvarivanju ishoda učenja.

  • Studenti i nastavnici su već pokazali da imaju potrebne uvjete te računalne vještine za provođenje nastavnih aktivnosti na daljinu, a za sva pitanja i podršku – Fakultet stoji na raspolaganju.

Otvorenje studija

  • 02.11.2020. u 16:00 sati održat će se on-line otvorenje specijalističkog diplomskog stručnog studija Digitalni marketing, na kojem će voditelji studija informirati studente o Fakultetu, principu rada na studiju i iskustvu studiranja na daljinu i/ili u prostorima Fakulteta. Pozivamo sve studente 1. generacije studija da prisustvuju putem ove poveznice.

  • Kako biste se bolje međusobno upoznali on-line, profesori na kolegijima prve godine će vas pozvati da pokrenete neformalne Facebook , WhatsApp ili Viber grupe – pozivamo vas da se uključite i povežete sa svojim kolegicama i kolegama.

Informacije vezano uz epidemiološke mjere na Ekonomskom fakultetu – Zagreb:

  • Svi studenti trebaju najaviti svoj dolazak u prostore Fakulteta minimalno 48 sati prije dolaska na Fakultet putem on-line formulara na web stranici Fakulteta: https://forms.gle/PjtsM9AgtNSHZHhN6

  • Prilikom ulaska na Fakultet studenti trebaju imati popunjenu izjavu dostupnu na web stranicama Fakulteta (PDF), a koju predaju na porti prilikom ulaska na Fakultet uz identifikacijski dokument. Studenti trebaju doći dovoljno rano na Fakultet kako bi se na ulasku provele sve potrebne epidemiološke mjere.

  • Ulazak na Fakultet i izlazak je moguć samo kroz glavnu portu, dok će u slučaju opasnosti biti sva vrata otvorena za izlazak, sukladno propisima.

Kontakt osoba:

Izv. prof. dr. sc. Božidar Jaković

Prodekan za nastavu i studente

bjakovic@efzg.hr

Molimo vas da pratite sve daljnje obavijesti na službenim kanalima Fakulteta:

Web: http://www.efzg.unizg.hr/

Web studija: digimar.net.efzg.hr

Facebook: https://www.facebook.com/EkonomskifakultetZagreb/

Instagram https://www.instagram.com/unizg_efzg/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/school/feb-unizg/

Viber: shorturl.at/iotu7