Partneri

Suradnja s partnerima studija temelji se na razvoju programa, novih modula i predmeta, izvođenju nastave, gostujućim predavanjima, posjetima kompanijama te stručnoj praksi. Pojedini partneri također sudjeluju u implementaciji integriranog i stručnog projekta. 

Izuzetno smo ponosni što partnere studija čine najpoznatije i najuspješnije marketinške agencije i poduzeća, te smo im  zahvalni na dugogodišnjoj suradnji i podršci!

404

[ 404 ]

404 je nezavisna komunikacijska agencija iz Zagreba koja rješava poslovne izazove klijenata pružanjem brojnih usluga - od odnosa s javnošću, digitalnih komunikacija, izrade sadržaja, digitalnih kreativnih rješenja, performance marketinga do izrade web stranica i aplikacija. 

Bornfight

Bornfight je tvrtka koja okuplja programere, dizajnere i ostale specijaliste za izradu aplikacija i web stranica. Tvrtke s kojima surađuju dolaze iz raznih krajeva svijeta, a one im se najčešće obraćaju za izradu digitalnog rješenja kojim žele unaprijediti vlastito poslovanje.

Degordian

Degordian je uvijek znatiželjna, strateško - kreativna digitalna agencija. Predana je raspetljavanju gordijskog čvora svakog marketinškog izazova te pronalasku najboljih kreativnih metoda, strategija i rješenja za potrebe svojih klijenata. 

Jedna od vodećih globalnih marketinških grupacija, dentsu International, pružatelj je integriranih marketinških rješenja. U sklopu dentsu Hrvatska posluju agencije iProspect (digital-first end-to-end performance marketing agencija), Carat (agencija koja spaja potrošače i brandove strateškim pristupom zakupu medijskog prostora), Isobar (agencija za kreativno iskustvo) te dentsu X (agencija za iskustveni pristup medijskom zakupu).

Prilagođena softverska rješenja proizašla iz Devōt-a, danas se koriste u industrijama diljem svijeta. Iskustvo rada u različitim industrijama suzilo je fokus na razvoj telemedicine, čime se trenutno najviše i bavimo. S ponosom možemo reći kako naši predani timovi rade na revolucioniranju zdravstvene skrbi, primarno u SAD-u, a onda i ostatku svijeta.

Digital King je portfolio usluga za digitalni marketing i internetsko oglašavanje Hrvatskog Telekoma. Klijentima nudimo objedinjene usluge specijalizirane za performance marketing  (Google, social, Spotify, programmatic) te display i mobilno oglašavanje dok istovremeno raspolažu portfeljom vlastitih digitalnih proizvoda (Tportal.hr, SMS te IPTV oglašavanje).

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svijetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može se izraziti ovako: velika i atraktivna ponuda uz iznimnu povoljnost. U Hrvatskoj, Emmezeta je prisutna u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu,Varaždinu,Puli, Dubrovniku i Zadru, te webshopom koji dostavlja na području cijele Hrvatske.

[ Five ]

FIVE je digitalna agencija s uredima u New Yorku, Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci koja zapošljava više od 270 stručnjaka za dizajn, razvoj i strategiju rasta nagrađivanih digitalnih proizvoda. Njihovi klijenti su globalne kompanije iz različitih industrija na američkom tržištu. U ožujku 2021. godine FIVE je postao dijelom Endave, jedne od najvećih razvojnih grupacija na svijetu.

Hero Factory je webshop performance digitalna agencija, specijalizirana za rast rezultata web trgovina. Od webshop marketinga do webshop developmenta; kroz analitiku, strategiju, kreativu i oglašavanje, u timu surađuju digital marketing manageri, social media i PPC stručnjaci, webshop developeri i UX/UI dizajneri - svi zajedno s fokusom na marketinške rezultate klijenata. 

Httpool

Httpool je najveći međunarodni partner medijskih platformi. Podupire njihov rast te pridonosi boljim poslovnim rezultatima klasičnim i nativnim oglašivačima.

Imago Ogilvy

Imago Ogilvy je full-service marketinška agencija koja se ozbiljnim stvarima bavi kreativno, a kreativnost shvaća ozbiljno. U Imago Ogilvy vjeruju da pametan, inovativan i pozitivan stav čini njihovu kreativnost učinkovitom. 

Konzultantska tvrtka s uredima u Zagrebu i Tallinnu. Glavno područje djelovanja je marketinška automatizacija u sklopu Salesforce CRM eko sustava. Drugim riječima, brojnim klijentima iz Europe i Sjeverne Amerike omogućava se personalizirana komunikacija sa stotinama tisuća korisnika, putem e-pošte, SMS poruka, push notifikacija na mobitelima i drugih kanala, a sve s ciljem znatnog povećanja prodaje i poslovnih rezultata.

Mediatoolkit je nagrađivana tehnološka tvrtka koja je razvila istoimeni popularni alat za globalno praćenje i analizu online medija. Alat koriste marketinški i PR stručnjaci iz više od 100 zemalja svijeta, kojima je nezamjenjiv za svakodnevnu analizu i poboljšavanje reputacije brendova. 

[ Udruga plesnih umjetnika Hrvatske Zagreb ]

Krovna strukovna organizacija u polju suvremenog plesa koja okuplja i organizira plesnu zajednicu u zemlji (plesne umjetnice i umjetnike iz cijele Hrvatske). Trenutačno broji dvjestotinjak članova iz cijele Hrvatske. 

Valamar Riviera lider je u odmorišnom turizmu i partner turističkim destinacijama u kreiranju autentičnih doživljaja. U atraktivnim destinacijama na Jadranu – Istri, otocima Krku, Rabu i Hvaru, Makarskoj, Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji pružamo izvrsnu uslugu, inovativnu ponudu te savršeni odmor i autentični doživljaj za svakog gosta. Valamar Riviera najveći je poslodavac u hrvatskom turizmu s gotovo 7000 zaposlenika.