Partneri

Suradnja s partnerima studija temelji se na razvoju programa, novih modula i predmeta, izvođenju nastave, gostujućim predavanjima, posjetima kompanijama te stručnoj praksi. Pojedini partneri također sudjeluju u implementaciji integriranog i stručnog projekta. 

Izuzetno smo ponosni što partnere studija čine najpoznatije i najuspješnije marketinške agencije i poduzeća, te smo im  zahvalni na dugogodišnjoj suradnji i podršci!

404

[ 404 ]

404 je nezavisna komunikacijska agencija iz Zagreba koja rješava poslovne izazove klijenata pružanjem brojnih usluga - od odnosa s javnošću, digitalnih komunikacija, izrade sadržaja, digitalnih kreativnih rješenja, performance marketinga do izrade web stranica i aplikacija. 

Bornfight

Bornfight je tvrtka koja okuplja programere, dizajnere i ostale specijaliste za izradu aplikacija i web stranica. Tvrtke s kojima surađuju dolaze iz raznih krajeva svijeta, a one im se najčešće obraćaju za izradu digitalnog rješenja kojim žele unaprijediti vlastito poslovanje.

Degordian

Degordian je uvijek znatiželjna, strateško - kreativna digitalna agencija. Predana je raspetljavanju gordijskog čvora svakog marketinškog izazova te pronalasku najboljih kreativnih metoda, strategija i rješenja za potrebe svojih klijenata. 

Jedna od vodećih globalnih marketinških grupacija, dentsu International, pružatelj je integriranih marketinških rješenja. U sklopu dentsu Hrvatska posluju agencije iProspect (digital-first end-to-end performance marketing agencija), Carat (agencija koja spaja potrošače i brandove strateškim pristupom zakupu medijskog prostora), Isobar (agencija za kreativno iskustvo) te dentsu X (agencija za iskustveni pristup medijskom zakupu).

Prilagođena softverska rješenja proizašla iz Devōt-a, danas se koriste u industrijama diljem svijeta. Iskustvo rada u različitim industrijama suzilo je fokus na razvoj telemedicine, čime se trenutno najviše i bavimo. S ponosom možemo reći kako naši predani timovi rade na revolucioniranju zdravstvene skrbi, primarno u SAD-u, a onda i ostatku svijeta.

Digital King je portfolio usluga za digitalni marketing i internetsko oglašavanje Hrvatskog Telekoma. Klijentima nudimo objedinjene usluge specijalizirane za performance marketing  (Google, social, Spotify, programmatic) te display i mobilno oglašavanje dok istovremeno raspolažu portfeljom vlastitih digitalnih proizvoda (Tportal.hr, SMS te IPTV oglašavanje).

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svijetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može se izraziti ovako: velika i atraktivna ponuda uz iznimnu povoljnost. U Hrvatskoj, Emmezeta je prisutna u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu,Varaždinu,Puli, Dubrovniku i Zadru, te webshopom koji dostavlja na području cijele Hrvatske.

[ Endava ]

U Endavi, koristeći next-gen tehnologije, naši agilni, multi-disciplinarni timovi transformiraju odnos ljudi i tehnologije već više od 20 godina. Trenutno brojimo preko 12 000 zaposlenika u više od 60 ureda u svijetu, a u Hrvatskoj smo prisutni od 2021. godine, nakon što smo se pridružili nagrađivanoj digitalnoj agenciji FIVE. Nastavljamo razvijati svoju uspješnu priču u Zagrebu, Osijeku i Splitu, gdje trenutno zapošljavamo više od 280 stručnjaka za dizajn, razvoj i growth marketing. 

Hero Factory je webshop performance digitalna agencija, specijalizirana za rast rezultata web trgovina. Od webshop marketinga do webshop developmenta; kroz analitiku, strategiju, kreativu i oglašavanje, u timu surađuju digital marketing manageri, social media i PPC stručnjaci, webshop developeri i UX/UI dizajneri - svi zajedno s fokusom na marketinške rezultate klijenata. 

Httpool

Httpool je najveći međunarodni partner medijskih platformi. Podupire njihov rast te pridonosi boljim poslovnim rezultatima klasičnim i nativnim oglašivačima.

Imago Ogilvy

Imago Ogilvy je full-service marketinška agencija koja se ozbiljnim stvarima bavi kreativno, a kreativnost shvaća ozbiljno. U Imago Ogilvy vjeruju da pametan, inovativan i pozitivan stav čini njihovu kreativnost učinkovitom. 

Konzultantska tvrtka s uredima u Zagrebu i Tallinnu. Glavno područje djelovanja je marketinška automatizacija u sklopu Salesforce CRM eko sustava. Drugim riječima, brojnim klijentima iz Europe i Sjeverne Amerike omogućava se personalizirana komunikacija sa stotinama tisuća korisnika, putem e-pošte, SMS poruka, push notifikacija na mobitelima i drugih kanala, a sve s ciljem znatnog povećanja prodaje i poslovnih rezultata.

Mediatoolkit je nagrađivana tehnološka tvrtka koja je razvila istoimeni popularni alat za globalno praćenje i analizu online medija. Alat koriste marketinški i PR stručnjaci iz više od 100 zemalja svijeta, kojima je nezamjenjiv za svakodnevnu analizu i poboljšavanje reputacije brendova. 

[ Udruga plesnih umjetnika Hrvatske Zagreb ]

Krovna strukovna organizacija u polju suvremenog plesa koja okuplja i organizira plesnu zajednicu u zemlji (plesne umjetnice i umjetnike iz cijele Hrvatske). Trenutačno broji dvjestotinjak članova iz cijele Hrvatske. 

Resonate je dizajn studio specijaliziran za istraživanje potreba korisnika i oblikovanje digitalnih proizvoda. Razvili su vlastite metodologije za istraživanje potreba korisnika u digitalnom okuženju zbog čega ih često angažiraju međunarodne tech, ali i tradicionalne kompanije koje žele unaprijediti svoje digitalne proizvode. 

Valamar Riviera lider je u odmorišnom turizmu i partner turističkim destinacijama u kreiranju autentičnih doživljaja. U atraktivnim destinacijama na Jadranu – Istri, otocima Krku, Rabu i Hvaru, Makarskoj, Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji pružamo izvrsnu uslugu, inovativnu ponudu te savršeni odmor i autentični doživljaj za svakog gosta. Valamar Riviera najveći je poslodavac u hrvatskom turizmu s gotovo 7000 zaposlenika.