Partneri

404

[ 404 ]

404 je nezavisna komunikacijska agencija iz Zagreba koja rješava poslovne izazove klijenata pružanjem brojnih usluga - od odnosa s javnošću, digitalnih komunikacija, izrade sadržaja, digitalnih kreativnih rješenja, performance marketinga do izrade web stranica i aplikacija.

Bornfight

[ Bornfight ]

Bornfight je tvrtka koja okuplja programere, dizajnere i ostale specijaliste za izradu aplikacija i web stranica. Tvrtke s kojima surađuju dolaze iz raznih krajeva svijeta, a one im se najčešće obraćaju za izradu digitalnog rješenja kojim žele unaprijediti vlastito poslovanje.

Degordian

[ Degordian ]

Degordian je uvijek znatiželjna, strateško - kreativna digitalna agencija. Predana je raspetljavanju gordijskog čvora svakog marketinškog izazova te pronalasku najboljih kreativnih metoda, strategija i rješenja za potrebe svojih klijenata.

[ emmezeta ]

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svijetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može se izraziti ovako: velika i atraktivna ponuda uz iznimnu povoljnost. U Hrvatskoj, Emmezeta je prisutna u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu,Varaždinu,Puli, Dubrovniku i Zadru, te webshopom koji dostavlja na području cijele Hrvatske.Httpool

[ Httpool ]

Httpool je najveći međunarodni partner medijskih platformi. Podupire njihov rast te pridonosi boljim poslovnim rezultatima klasičnim i nativnim oglašivačima.

Imago Ogilvy

[ Imago Ogilvy ]

Imago Ogilvy je full-service marketinška agencija koja se ozbiljnim stvarima bavi kreativno, a kreativnost shvaća ozbiljno. U Imago Ogilvy vjeruju da pametan, inovativan i pozitivan stav čini njihovu kreativnost učinkovitom.

Mediatoolkit

[ Mediatoolkit ]

Mediatoolkit je nagrađivana tehnološka tvrtka koja je razvila istoimeni popularni alat za globalno praćenje i analizu online medija. Alat koriste marketinški i PR stručnjaci iz više od 100 zemalja svijeta, kojima je nezamjenjiv za svakodnevnu analizu i poboljšavanje reputacije brendova.