Partneri

404

[ 404 ]

404 je nezavisna komunikacijska agencija iz Zagreba koja rješava poslovne izazove klijenata pružanjem brojnih usluga - od odnosa s javnošću, digitalnih komunikacija, izrade sadržaja, digitalnih kreativnih rješenja, performance marketinga do izrade web stranica i aplikacija.

Bornfight

Bornfight je tvrtka koja okuplja programere, dizajnere i ostale specijaliste za izradu aplikacija i web stranica. Tvrtke s kojima surađuju dolaze iz raznih krajeva svijeta, a one im se najčešće obraćaju za izradu digitalnog rješenja kojim žele unaprijediti vlastito poslovanje.

Degordian

Degordian je uvijek znatiželjna, strateško - kreativna digitalna agencija. Predana je raspetljavanju gordijskog čvora svakog marketinškog izazova te pronalasku najboljih kreativnih metoda, strategija i rješenja za potrebe svojih klijenata.

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svijetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može se izraziti ovako: velika i atraktivna ponuda uz iznimnu povoljnost. U Hrvatskoj, Emmezeta je prisutna u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu,Varaždinu,Puli, Dubrovniku i Zadru, te webshopom koji dostavlja na području cijele Hrvatske.

[ Five ]

FIVE je digitalna agencija s uredima u New Yorku, Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci koja zapošljava više od 270 stručnjaka za dizajn, razvoj i strategiju rasta nagrađivanih digitalnih proizvoda. Njihovi klijenti su globalne kompanije iz različitih industrija na američkom tržištu. U ožujku 2021. godine FIVE je postao dijelom Endave, jedne od najvećih razvojnih grupacija na svijetu.

Hero Factory je webshop performance digitalna agencija, specijalizirana za rast rezultata web trgovina. Od webshop marketinga do webshop developmenta; kroz analitiku, strategiju, kreativu i oglašavanje, u timu surađuju digital marketing manageri, social media i PPC stručnjaci, webshop developeri i UX/UI dizajneri - svi zajedno s fokusom na marketinške rezultate klijenata.

Httpool

Httpool je najveći međunarodni partner medijskih platformi. Podupire njihov rast te pridonosi boljim poslovnim rezultatima klasičnim i nativnim oglašivačima.

Imago Ogilvy

Imago Ogilvy je full-service marketinška agencija koja se ozbiljnim stvarima bavi kreativno, a kreativnost shvaća ozbiljno. U Imago Ogilvy vjeruju da pametan, inovativan i pozitivan stav čini njihovu kreativnost učinkovitom.

Mediatoolkit

Mediatoolkit je nagrađivana tehnološka tvrtka koja je razvila istoimeni popularni alat za globalno praćenje i analizu online medija. Alat koriste marketinški i PR stručnjaci iz više od 100 zemalja svijeta, kojima je nezamjenjiv za svakodnevnu analizu i poboljšavanje reputacije brendova.