O studiju

kako radimo

[ kako radimo ]

Suradnjom profesora, praktičara i poslodavaca stvaramo centar digitalnog marketinga koji privlači izvrsne studente preddiplomskih stručnih studija u Republici Hrvatskoj i pruža im znanja, vještine i inspiraciju za ostvarenje uspješnih karijera u marketinškim agencijama i poduzećima.

gdje želimo biti

[ gdje želimo biti ]

Želimo biti program kojeg studenti i poslodavci prepoznaju kao najbolje stručno obrazovanje iz digitalnog marketinga u Republici Hrvatskoj.

potpuno novi program

[ potpuno novi program ]

Stručni diplomski studij Ekonomskog fakulteta "Digitalni marketing" nudi jedinstvenu strukturu programa. U prvom semestru studenti uče o temeljima digitalnog marketinga, a u drugom semestru stječu vještine iz glavnih područja digitalnog marketinga (poput marketinga na društvenim medijima i internetskim pretraživačima). U trećem semestru uče upravljati digitalnim marketingom, a posljednji četvrti semestar stječu svoja prva radna iskustva kroz stučnu praksu i projekt.

znanja i vještine koje su tražene

[ znanja i vještine koje su tražene ]

Prva funkcija u poduzećima koja je doživjela digitalnu transformaciju je marketing, a danas je nemoguće biti uspješan marketinški stručnjak bez digitalnih vještina. Međutim, u Republici Hrvatskoj postoji značajan manjak stručno obrazovanih zaposlenika u području digitalnog marketinga.

Naš studij je odgovor na tu potrebu te omogućuje stjecanje relevantnih vještina i direktno povezivanje s budućim poslodavcima: agencijama za digitalni marketing i poduzećima.

studij u brojevima

[ studij u brojevima ]

  • 75 studenata (upisna kvota)

  • 32 predavača

  • 2 akademske godine (4 semestra / modula)

  • 23 predmeta

  • 120 ECTS bodova

akademski naziv

[ akademski naziv ]

stručni specijalist digitalnog marketinga / stručna specijalistica digitalnog marketinga (struč.spec.oec.)